Home » کار و تحصیل و زندگی در استرالیا » مهاجرت به استرالیا » گرفتن اقامت از طریق ویزای مهارتی

گرفتن اقامت از طریق ویزای مهارتی

توجه: این قوانین در سال 2010 صحیح بوده و تا کنون تغییراتی در قوانین صورت گرفته. لطفا به سایت مهاجرت استرالیا مراجعه کنید برای اطلاعات دقیق و به روز.

www.immi.gov.au

گرفتن اقامت در استرالیا 2 مرحله ای هست
1. permanent residency
2. citizenship
اولی را اقامت دائم و دومی را شهروندی می گویند.

یک راه گرفتن اقامت دائم در استرالیا یک راهش از طریق گرفتن ویزای مهارتی یا skilled visa هست.

طبق قوانین فعلی استرالیا در کل 120 امتیاز لازم هست برای گرفتن اقامت دائم.

· 50 یا 60 امتیاز برای مدرک مورد تعیید استرالیا  . حالا این مدرک می تونه مدرکی باشه که از اینجا گرفته شده یا اینکه اینجا معادل سازی شده باشه. مثلا به جای خواندن 2 سال فوق لیسانس در استرالیا می شه برای مدرک لیسانس از ایران اقدام کرد فقط نیاز هست که مدرک  لیسانس با موفقیت Assess بشه. اگر مدرک لیسانس مهندسی هست Engineers Australia و اگر کامپیوتر هست Australia Computing Society مدرک را assess می کنه. برای assess شدن نیاز به نوشتن یک گذارش هست و باید 1 تا 3 سال هم تجربه کاری در اون زمینه داشته باشه.  بعضی دانشگاه های ایران گویا ارزیابی نمی خواد . هزینه ی ارزیابی هم تقریبا بین 350 تا  1500 دلار هست بسته به رشته ی تحصیلی. بعضی ارزیابی بعضی رشته های مهدندسی نیاز به نوشتن یک گذارش از  پروژه های انجام شده در طول مدرک لیسانس هست.

· 30 امتیاز برای سن زیر 30 سال .

· 25 امتیاز برای نمره 7 امتحان IELTS و 15  امتیاز برای  نمره 6

· 5 امتیاز بابت تسلت به یک زبان غیر انگلیسی

· 10 امتیاز هم بابت سکونت در استان استرالیای جنوبی که بیشترین نیاز به نیروهای متخصص را دارد. (البته بعد از گرفتن اقامت دائم می شه به شهرهای دیگه رفت)

با کسب 120 امتیاز اقامت دائم می شه گرفت و مزایاش این هست که هزینه دانشگاه نصف می شه و از امکانات دیگری مثل بیمه برخوردار می شه شد.

برای گرفتن شهروندی (Citizenship) نیاز هست 4 سال در استرالیا زندگی کنید.  البته خوبیش اینکه که از زمانی که وارد استرالیا شدید حتی اگه اقامت نداشتید را هم به حساب میاورند. اقامت دائم خیلی با شهروندی فرقی نداره به جز کمک های مالی ای که دولت می کنه به شهروندان مثل وام تحصیلی و حقوق بی کاری . برخی از مزایای شهروندی را هم اینجا قبلا ذکر کردم.

در مورد زمان گرفتن اقامت من دقیق نمی تونم چیزی بگم چون بسته به این هست که مدرکتون چقدر کامل باشه. شاید از 1 سال تا 2 سال میانگینش باشه!  اما از چند موردی که می دونم که اکثرشون برای فوق لیسانس 1.5 تا 2 ساله آمدند و فوقشان که تمام شد برای ویزای مهارتی اقدام کردند که 1 سال تقریبا طول کشید. دو تا از دوستانم که من اطلاع دارم توانستند با موفقیت مدرک لیسانسشون (از ایران) را در استرالیا ارزیابی کنند و قبل از اینکه فوقشان تمام بشه زیر یک سال اقامت گرفتند! البته نزدیک 3 یا 4 سال پیش بود جریان. الان شرایط کمی سخت تر شده اما هنوز هم موقعیت خوبی هست. هر چه مدارکتون کامل تر باشه و سریع تر به 120 امتیاز برسید زودتر می تونید اقامت بگیرید.  کلا از بین دوستان دانشجوی ایرانی که اینجا می شناسم و از کارشون اطلاع دارم فقط یکیشون را می دونم که نتونست اقامت بگیره و اونم مدرک فوقی که اینجا خواند یک ساله بود و و جزء درس های مورد نیاز استرالیا نبود که قبول نشد 

نظرات دوستان

نظر

About ایرانیان استرالیا

سایت ایرانیان استرالیا توسط شرکت Web2day Design ساخته شده است. اهداف این شرکت خدمت رسانی در زمینه های ساخت و طراحی سایت و رونق بخشی به بیزنسهای فارسی زبان در استرالیا می باشد. اگر مایل به سرمایه گذاری در استرالیا هستید خوشحال می شویم شما را در زمینه طراحی سایت و بالا بردن آمار بازدید و معرفی کسب و کار شما یاری نماییم.

این را هم ببینید

اطلاعات جمع آوری شده برای سفر به استرالیا

اطلاعات جمع آوری شده برای سفر به استرالیا   فهرست اطلاعات اقامت اولیه در بدو ...

پاسخی بگذارید

error: کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد. استفاده از مطالب و تصاویرمجاز نمی باشد.